Giriş Kayıt
Greg Quinlan

Greg Quinlan


Kameraman

Greg Quinlan, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Aksiyon Kameraman 7.6 540,315

Çılgın Aile
2009 Komedi Kameraman 7.4 29,083

Brooklyn'in Kralı
2009 Suç Kameraman 6.7 57,337
2003 Komedi Kameraman 2.8 4,845

Asabiyim
2003 Komedi Kameraman 6.2 188,969

Aile Babası
2000 Komedi Kameraman 6.8 96,055
1996 Komedi Kameraman 7.3 23,976
1995 Dram Kameraman 5.6 645

Size De Çıkabilir
1994 Komedi Kameraman 6.3 31,557

Bumerang
1992 Komedi Kameraman 5.4 23,185
Dizi Altyazıları
Vikings (12,718) True Detective (6,562) The Punisher (5,934) Supernatural (3,484) The Big Bang Theory (3,455) Luther (2,622) Gotham (2,423) The Blacklist (1,977) Star Trek: Discovery (1,870) Project Blue Book (1,715)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019