Giriş Kayıt
Reg Quindinho

Reg Quindinho


Makyaj

Reg Quindinho, makyaj.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Dram Makyaj 6.4 129
1997 Aksiyon Makyaj 7.5 8,333

Ölüm ve İntikam
1996 Suç Makyaj 5.9 161

Karanlık Adam 3: Öl Karanlık Adam Öl
1996 Aksiyon Makyaj 4.8 3,164
1996 Suç Makyaj 7.7 2,131

Altıncı His
1991 Gerilim Makyaj 5.2 301
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,440) This Is Us (2,435) The Flash (2,352) Star Trek: Discovery (2,226) Vikings (1,411) Gotham (1,108) The Blacklist (1,001) American Gods (979) The OA (940) Arrow (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019