Giriş Kayıt
Marie-Claire Quin

Marie-Claire Quin


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Marie-Claire Quin, sanat bölümü, set dekoratörü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

8 Kadın
2002 Müzikal Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
7.1 27,138
2002 Dram Sanat Bölümü 5.8 172

Silahşör
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 13,607
1997 Komedi Sanat Bölümü 6.4 3,027

Üç Renk: Mavi
1993 Dram Set Dekoratörü 8.0 78,677
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019