Giriş Kayıt
Isabelle Quillard

Isabelle Quillard


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Isabelle Quillard, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.8 81
2012 Dram Yapım Tasarımcısı 7.5 45
2010 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.8 97
2008 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 14
2007 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.8 486
Dizi Altyazıları
Vikings (9,831) Supernatural (4,041) Titans (2,218) The Gifted (1,435) The Big Bang Theory (1,290) La Casa de Papel (1,103) Manifest (1,096) Black Mirror (1,046) Peaky Blinders (978) Friends (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018