Giriş Kayıt
Mandella Quilici

Mandella Quilici


Yapım Yöneticisi

Mandella Quilici, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 264
2007 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 362

Ayrılık Günleri
2005 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 382
2003 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 696
1999 Dram Çeşitli 6.7 382

Hayat Güzeldir
1997 Komedi Çeşitli 8.6 523,357
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018