Giriş Kayıt
Marcel Pérès

Marcel Pérès (76)


Oyuncu

Marcel Farenc, 24 Ocak 1898 Castelsarrasin, Tarn-et-Garonne, Fransa doğumlu oyuncu.

(1960) Çehresiz Gözler (1960), (1945) Cennetin Çocukları (1945), (1938) Sisler Rıhtımı (1938), (1938) La bête humaine (1938) gibi yapımlarla biliniyor.

Marcel Pérès, 28 Haziran 1974 tarihinde (76 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Marcel Farenc
Doğum Tarihi: 24 Ocak 1898
Ölüm Tarihi: 28 Haziran 1974
Doğum Yeri: Castelsarrasin, Tarn-et-Garonne, Fransa
Diğer Bir İsmi: Marcel Peres | Peres | Jean Perez | Marcel Perez |
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Özgürlük Hayaleti
1974 76 Komedi Oyuncu 8.0 12,777

Aci mücadele
1971 73 Gerilim Oyuncu 6.4 126

Ölesiye Sevmek
1971 73 Dram Oyuncu 6.8 248

Yagmurla gelen adam
1970 72 Suç Oyuncu 7.0 2,509
1970 72 Oyuncu 6.8 187
1970 72 Suç Oyuncu 7.0 1,111

At
1970 72 Suç Oyuncu 6.9 542
1969 71 Dram Oyuncu 7.0 427

Samanyolu
1969 71 Komedi Oyuncu 7.6 6,157
1968 70 Komedi Oyuncu 5.8 321

Öğretmenin Kaderi
1967 69 Dram Oyuncu 7.1 412
1966 68 Komedi Oyuncu 7.2 745
1963 65 Komedi Oyuncu 7.0 467
1963 65 Komedi Oyuncu 6.1 18

Çehresiz Gözler
1960 62 Dram Oyuncu 7.7 22,844
1959 61 Gerilim Oyuncu 7.1 974
1958 60 Suç Oyuncu 5.9 25

Parisli Kız
1957 59 Komedi Oyuncu 6.3 752
1957 59 Suç Oyuncu 5.9 82

Tehlikeli Aşk
1956 58 Dram Oyuncu    
1956 58 Dram Oyuncu 6.9 591
1956 58 Dram Oyuncu 6.3 102
1955 57 Suç Oyuncu 6.4 351
1954 56 Macera Oyuncu 5.4 112
1953 55 Macera Oyuncu 6.2 267

Zevk
1952 54 Komedi Oyuncu 7.8 3,789

Hepimiz Katiliz
1952 54 Dram Oyuncu 7.4 251
1950 52 Dram Oyuncu 7.1 159

Verona Âşıkları
1949 51 Dram Oyuncu 7.0 189
1947 49 Biyografi Oyuncu 7.1 627
1947 49 Komedi Oyuncu 7.2 62
1946 48 Suç Oyuncu 6.5 292
1946 48 Dram Oyuncu 8.1 1,022

Cennetin Çocukları
1945 47 Dram Oyuncu 8.3 16,847

Eli Kanlı Goupi
1943 45 Dram Oyuncu 7.5 624
1943 45 Dram Oyuncu 6.6 62

Katil 21 Numarada Kalıyor
1942 44 Komedi Oyuncu 7.4 2,496
1941 43 Komedi Oyuncu 6.8 8
1941 43 Aksiyon Oyuncu 7.3 808
1941 43 Komedi Oyuncu 7.1 374

Gün Ağarıyor
1939 41 Suç Oyuncu 7.8 5,953
1938 40 Dram Oyuncu 6.6 96
1938 40 Suç Oyuncu 7.7 6,119
1938 40 Dram Oyuncu 7.8 1,953
1938 40 Komedi Oyuncu 7.4 9
1938 40 Dram Oyuncu 6.0 14

Sisler Rıhtımı
1938 40 Suç Oyuncu 7.7 7,423
1938 40 Dram Oyuncu 7.0 168

Napolyon
1927 29 Biyografi Oyuncu 7.6 6,281
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019