Giriş Kayıt
Denise Péron

Denise Péron (71)


Oyuncu

Denise Péron, 12 Şubat 1925 Boulogne-sur-Mer, Pas-de-Calais, Fransa doğumlu oyuncu.

Aşk ve Ölüm (1975) yapımıyla biliniyor.

Denise Péron, 19 Temmuz 1996 tarihinde (71 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 12 Şubat 1925
Ölüm Tarihi: 19 Temmuz 1996
Doğum Yeri: Boulogne-sur-Mer, Pas-de-Calais, Fransa
Diğer Bir İsmi: Denise Peron | Denise Perron
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 64 Dram Oyuncu 7.1 73
1988 63 Oyuncu 4.7 32
1987 62 Dram Oyuncu 7.5 1,383
1985 60 Dram Oyuncu 6.2 210

Şerif Fayard
1977 52 Suç Oyuncu 7.1 531
1977 52 Oyuncu 7.6 7
1977 52 Komedi Oyuncu 6.2 60
1977 52 Komedi Oyuncu 6.8 839
1976 51 Komedi Oyuncu 6.7 827

Aşk ve Ölüm
1975 50 Komedi Oyuncu 7.8 32,917
1974 49 Romantik Oyuncu 7.0 213
1973 48 Komedi Oyuncu 7.0 220
1971 46 Oyuncu 6.5 12

Kahraman Serseri
1971 46 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,169
1969 44 Dram Oyuncu 5.9 86
1968 43 Dram Oyuncu 4.8 54
1967 42 Komedi Oyuncu 5.6 26

Biz İkimiz (Yaşlı Adam ve Çocuk)
1967 42 Komedi Oyuncu 7.7 1,743

Yolda İki Kişi
1967 42 Dram Oyuncu 7.5 10,985
1965 40 Dram Oyuncu 7.4 1,216
1962 37 Dram Oyuncu 7.8 2,532
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019