Giriş Kayıt
Miguel Pérez

Miguel Pérez (61)


Oyuncu

Arnoldo Cruz Perez, 07 Eylül 1957 San Jose, California, ABD doğumlu oyuncu.

(2001) Ocean's 11 (2001), (2001) Beyaz Şeytan (2001), (1995) Alien Nation: Body and Soul (1995), (2003) A Painted House (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Arnoldo Cruz Perez
Doğum Tarihi: 07 Eylül 1957
Doğum Yeri: San Jose, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Miguel Perez
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 61 Biyografi Oyuncu 5.8 1,512
2017 60 Dram Oyuncu 4.7 171
2017 60 Suç Oyuncu 5.8 181
2017 60 Dram Oyuncu 4.4 375
2017 60 Biyografi Oyuncu 6.2 6,579
2015 Suç Oyuncu 7.1 10,043
2012 Dram Oyuncu 4.8 809

Ruhun Gecesi
2006 49 Korku Oyuncu 4.5 255

Milyonluk Bebek
2004 47 Dram Oyuncu 8.1 588,942
2003 46 Dram Oyuncu 6.6 882

Ocean's 11
2001 44 Suç Oyuncu 7.8 476,086

Yapay Zeka
2001 44 Macera Oyuncu 7.1 275,511

Beyaz Şeytan
2001 44 Biyografi Oyuncu 7.6 224,709

Manolya
1999 42 Dram Oyuncu 8.0 270,816

8 Kafa Çantada
1997 40 Komedi Oyuncu 5.3 9,023

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 39 Dram Oyuncu 6.1 12,766
1995 38 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.7 896
1995 38 Biyografi Oyuncu 6.4 1,809

Açık Tehlike
1994 37 Aksiyon Oyuncu 6.9 82,121
1993 Dram Oyuncu 7.8 8,773

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Oyuncu 6.3 28,404
1990 33 Komedi Oyuncu 6.7 3,737
1988 Komedi Oyuncu 8.3 31,938
1963 Dram Oyuncu 6.7 3,995
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019