Giriş Kayıt
Rob Pursey

Rob Pursey


Yapımcı, Senarist

Rob Pursey, yapımcı, senarist.

Single-Handed (2007), (2008) Being Human (2008), (1996) Cadfael (1996), (2016) Rebellion (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Yapımcı 7.5 147
2016 Dram Yapımcı 6.6 261
2016 Dram Yapımcı 7.1 1,812
2016 Suç Yapımcı 5.5 104
2011 Komedi Yapımcı 7.4 283
2011 Dram Yapımcı 7.5 23,243
2009 Suç Yapımcı 6.5 389
2008 Dram Yapımcı 8.0 63
2008 Dram Yapımcı 5.1 111
2008 Suç Yapımcı 7.8 404
2008 Komedi Yapımcı 7.8 22,661
2007 Dram Senarist
Yapımcı
7.6 814
2004 Komedi Yapımcı 7.6 432
2003 Dram Yapımcı 7.3 108

İyi Geceler Bay Tom
1998 Dram Çeşitli 7.9 3,299
1996 Aksiyon Çeşitli 8.0 1,820
1996 Suç Yapımcı 8.2 1,959
1984 Suç Çeşitli 6.6 2,419
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,389) Supernatural (2,453) Love, Death & Robots (2,257) The Passage (1,857) American Gods (1,811) Vikings (1,646) Star Trek: Discovery (1,167) Shameless (1,076) Project Blue Book (999) The Flash (966)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019