Giriş Kayıt
Noel Purcell

Noel Purcell (84)


Oyuncu

Noel Purcell, 23 Aralık 1900 Dublin, İrlanda doğumlu oyuncu.

Merry Andrew (1958), (1956) Beyaz Balina (1956), (1962) Gemide İsyan (1962), (1956) Lust for Life (1956) gibi yapımlarla biliniyor.

Noel Purcell, 03 Mart 1985 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 23 Aralık 1900
Ölüm Tarihi: 03 Mart 1985
Doğum Yeri: Dublin, İrlanda
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Paket Elmas
1973 73 Gerilim Oyuncu 6.4 3,673

Zorlu Firar
1970 70 Savaş Oyuncu 6.5 1,287
1966 66 Komedi Oyuncu 5.7 317
1965 65 Macera Oyuncu 6.8 3,185
1963 63 Suç Oyuncu 7.0 4,241
1963 63 Suç Oyuncu 6.6 801
1963 63 Suç Oyuncu 5.8 96
1963 63 Komedi Oyuncu 6.5 231

Gemide İsyan
1962 62 Macera Oyuncu 7.3 13,272
1962 Aksiyon Oyuncu 7.6 3,683
1960 60 Animasyon Oyuncu 6.5 2,044

Milyonerler
1960 60 Komedi Oyuncu 5.5 1,505
1960 60 Komedi Oyuncu 7.1 896
1960 60 Dram Oyuncu    

Hong Kong'a Yolculuk
1959 59 Aksiyon Oyuncu 5.6 401
1958 58 Dram Oyuncu 6.7 1,085
1958 58 Komedi Oyuncu 6.1 116
1958 58 Komedi Oyuncu 6.8 659

Acemi Doktor İş Başında
1957 57 Komedi Oyuncu 6.1 599

Beyaz Balina
1956 56 Macera Oyuncu 7.4 15,342
1956 56 Biyografi Oyuncu 7.4 9,214

Acemi Doktor Denizde
1955 55 Komedi Oyuncu 5.8 698
1954 54 Oyuncu 6.5 380

Acemi Doktor
1954 54 Komedi Oyuncu 6.7 1,116
1953 53 Suç Oyuncu 6.8 126
1953 53 Dram Oyuncu 5.6 197
1952 52 Komedi Oyuncu 7.0 385

Korsanlar Kralı
1952 52 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,112
1951 51 Oyuncu 6.2 193
1951 51 Komedi Oyuncu 7.0 409

Ölümden Kuvvetli
1947 47 Suç Oyuncu 7.8 7,717
1937 37 Macera Oyuncu 6.8 1,046
Dizi Altyazıları
True Detective (7,525) Vikings (4,035) Shameless (2,726) The Flash (1,665) The Punisher (1,573) Arrow (1,427) Outlander (1,393) The Big Bang Theory (1,348) Supernatural (1,192) Black Mirror (1,159)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019