Giriş Kayıt
Noel Purcell

Noel Purcell (84)


Oyuncu

Noel Purcell, 23 Aralık 1900 Dublin, İrlanda doğumlu oyuncu.

Merry Andrew (1958), (1956) Beyaz Balina (1956), (1962) Gemide İsyan (1962), (1956) Lust for Life (1956) gibi yapımlarla biliniyor.

Noel Purcell, 03 Mart 1985 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 23 Aralık 1900
Ölüm Tarihi: 03 Mart 1985
Doğum Yeri: Dublin, İrlanda
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Paket Elmas
1973 73 Gerilim Oyuncu 6.4 3,369

Zorlu Firar
1970 70 Savaş Oyuncu 6.5 1,148
1966 66 Komedi Oyuncu 5.7 298
1965 65 Macera Oyuncu 6.9 2,778
1963 63 Suç Oyuncu 7.0 3,514
1963 63 Suç Oyuncu 6.6 714
1963 63 Suç Oyuncu 5.8 94
1963 63 Komedi Oyuncu 6.5 191

Gemide İsyan
1962 62 Macera Oyuncu 7.3 12,861
1962 Aksiyon Oyuncu 7.6 3,541
1960 60 Animasyon Oyuncu 6.6 1,671

Milyonerler
1960 60 Komedi Oyuncu 5.5 1,265
1960 60 Komedi Oyuncu 7.2 751
1960 60 Dram Oyuncu    

Hong Kong'a Yolculuk
1959 59 Aksiyon Oyuncu 5.6 316
1958 58 Dram Oyuncu 6.7 906
1958 58 Komedi Oyuncu 6.1 111
1958 58 Komedi Oyuncu 6.7 572
1957 57 Komedi Oyuncu 6.1 567

Beyaz Balina
1956 56 Macera Oyuncu 7.4 15,101
1956 56 Biyografi Oyuncu 7.4 8,958
1955 55 Komedi Oyuncu 5.8 598

Acemi Doktor
1954 54 Komedi Oyuncu 6.7 1,005
1952 52 Komedi Oyuncu 7.1 308

Korsanlar Kralı
1952 52 Aksiyon Oyuncu 7.3 4,490
1951 51 Komedi Oyuncu 7.0 368

Ölümden Kuvvetli
1947 47 Suç Oyuncu 7.8 6,722
1937 37 Macera Oyuncu 6.9 827
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,565) Shameless (2,205) Fear the Walking Dead (1,870) Suits (1,699) Castle Rock (1,587) Bodyguard (1,496) La Casa de Papel (1,402) The Sinner (1,338) Mayans M.C. (1,196) The 100 (1,188)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018