Giriş Kayıt
Bruno Pupparo

Bruno Pupparo (50)


Sesler

Bruno Pupparo, 28 Temmuz 1959 Rome, Lazio, İtalya doğumlu sesler.

Il ciclone (1996), Hayatımız (2010), Come te nessuno mai (1999), Il più bel giorno della mia vita (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Bruno Pupparo, 27 Kasım 2009 tarihinde (50 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 28 Temmuz 1959
Ölüm Tarihi: 27 Kasım 2009
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayatımız
2010 Dram Sesler 6.6 1,661
2009 50 Dram Sesler 5.5 129

Büyük Hayal
2009 50 Dram Sesler 5.7 628

Yapabiliriz
2008 49 Komedi Sesler 7.6 1,184
2008 49 Dram Sesler 6.2 294

Siyah ve Beyaz
2008 49 Komedi Sesler 5.7 450

Abim Evin Tek Çocuğu
2007 48 Komedi Sesler 7.1 5,170
2007 48 Biyografi Sesler 6.7 302
2007 48 Komedi Sesler 5.6 381
2007 Dram Sesler 6.2 246

Kar Ve Kaplan
2005 46 Komedi Sesler 7.2 11,661
2005 46 Komedi Sesler 6.4 306
2004 45 Dram Sesler 5.6 288
2004 45 Suç Sesler 5.9 311

Kalbim Başka Yerde
2003 44 Dram Sesler 6.7 844
2003 44 Dram Sesler    
2002 43 Dram Sesler 7.0 864
2000 41 Komedi Sesler    
2000 41 Dram Sesler 7.2 136
1999 40 Belgesel Sesler 6.0 126
1999 40 Komedi Sesler 6.4 1,268
1997 38 Komedi Sesler 5.9 964
1996 37 Komedi Sesler 6.8 2,645

Close Up'ın İlk Günü
1996 37 Kısa Metraj Sesler 6.0 589
1995 36 Komedi Sesler 6.4 905
1993 34 Dram Sesler 7.0 914
1993 34 Suç Sesler    
1990 Korku Sesler 5.3 967
1988 29 Korku Sesler 3.7 391
Film Altyazıları
Deadpool 2 (5,101) Upgrade (4,300) Avengers: Infinity War (2,675) Down a Dark Hall (1,896) Tag (1,581) Skyscraper (1,553) Hereditary (1,438) Adrift (1,225) Ah-ga-ssi (734) Ready Player One (610)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,045) La casa de papel (1,816) Sharp Objects (1,659) Castle Rock (1,562) Preacher (1,512) The 100 (1,324) Vikings (827) Westworld (792) Suits (749) Black Mirror (735)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018