Giriş Kayıt
Bruno Pupparo

Bruno Pupparo (50)


Sesler

Bruno Pupparo, 28 Temmuz 1959 Rome, Lazio, İtalya doğumlu sesler.

Il ciclone (1996), Hayatımız (2010), Come te nessuno mai (1999), I laureati (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Bruno Pupparo, 27 Kasım 2009 tarihinde (50 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 28 Temmuz 1959
Ölüm Tarihi: 27 Kasım 2009
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayatımız
2010 Dram Sesler 6.6 1,854
2009 50 Dram Sesler 6.0 144

Büyük Hayal
2009 50 Dram Sesler 5.7 701

Yapabiliriz
2008 49 Komedi Sesler 7.6 1,412
2008 49 Dram Sesler 6.2 320

Siyah ve Beyaz
2008 49 Komedi Sesler 5.7 517

Abim Evin Tek Çocuğu
2007 48 Komedi Sesler 7.1 5,657
2007 48 Biyografi Sesler 6.7 355
2007 48 Komedi Sesler 5.7 420
2007 Dram Sesler 6.3 285

Kar Ve Kaplan
2005 46 Komedi Sesler 7.1 12,666
2005 46 Komedi Sesler 6.6 338
2004 45 Dram Sesler 5.6 315
2004 45 Suç Sesler 6.0 353

Kalbim Başka Yerde
2003 44 Dram Sesler 6.7 927
2003 44 Dram Sesler 7.1 702
2002 43 Dram Sesler 7.0 904
2000 41 Komedi Sesler 8.0 57
2000 41 Dram Sesler 7.2 140
1999 40 Belgesel Sesler 6.1 152
1999 40 Komedi Sesler 6.4 1,376
1997 38 Komedi Sesler 5.9 1,074
1996 37 Komedi Sesler 6.8 2,964

Close Up'ın İlk Günü
1996 37 Kısa Metraj Sesler 6.0 667
1995 36 Komedi Sesler 6.4 1,037
1993 34 Dram Sesler 7.0 1,003
1993 34 Suç Sesler 5.2 68
1990 Korku Sesler 5.2 1,135
1988 29 Korku Sesler 3.6 461
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,698) Vikings (3,653) Arrow (2,617) The Flash (2,226) Supergirl (1,175) La Casa de Papel (1,149) Counterpart (1,041) Friends (991) The Protector (921) Black Mirror (801)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018