Giriş Kayıt
Irina Pulkka

Irina Pulkka (53)


Oyuncu

Meri Irina Pulkka, 02 Ağustos 1965 Helsinki, Finlandiya doğumlu oyuncu.

Kuzeye Giden Yol (2012) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Meri Irina Pulkka
Doğum Tarihi: 02 Ağustos 1965
Doğum Yeri: Helsinki, Finlandiya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 6.8 162
2018 Suç Oyuncu 7.2 2,734
2016 Dram Oyuncu 8.1 76
2014 49 Dram Oyuncu 5.1 334
2014 49 Aile Oyuncu 5.6 125

Kuzeye Giden Yol
2012 47 Komedi Oyuncu 6.4 1,848
2003 38 Komedi Oyuncu 6.7 2,698
2001 36 Romantik Oyuncu 4.9 1,784
1999 Dram Oyuncu 3.8 1,406
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019