Giriş Kayıt
Branka Pujic

Branka Pujic (55)


Oyuncu

Branka Pujic, 06 Kasım 1963 Belgrade, Serbia, Yugoslavya doğumlu oyuncu.

"Ruza vjetrova" (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Kasım 1963
Doğum Yeri: Belgrade, Serbia, Yugoslavya
Diğer Bir İsmi: Branka Pujic Jovanovic
Burcu: Akrep
Boyu: 1.69 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 52 Dram Oyuncu 5.5 1,209
2011 Dram Oyuncu 7.3 144

Bloom Kardeşler
2008 45 Macera Oyuncu 6.8 45,884
2007 44 Dram Oyuncu 6.8 17
1990 27 Dram Oyuncu 7.6 712
1988 25 Dram Oyuncu 8.0 980
Dizi Altyazıları
Vikings (8,611) True Detective (6,842) The Punisher (4,091) Supernatural (3,407) The Big Bang Theory (3,095) Gotham (2,404) The Blacklist (1,879) Outlander (1,702) Star Trek: Discovery (1,546) Luther (1,406)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019