Giriş Kayıt
Branka Pujic

Branka Pujic (54)


Oyuncu

Branka Pujic, 06 Kasım 1963 Belgrade, Serbia, Yugoslavya doğumlu oyuncu.

"Ruza vjetrova" (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Kasım 1963
Doğum Yeri: Belgrade, Serbia, Yugoslavya
Diğer Bir İsmi: Branka Pujic Jovanovic
Burcu: Akrep
Boyu: 1.69 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 53 Dram Oyuncu 5.8 376

Bloom Kardeşler
2008 45 Macera Oyuncu 6.8 45,298
2007 44 Dram Oyuncu 6.6 15
1990 27 Dram Oyuncu 7.6 552
1988 25 Dram Oyuncu 7.9 763
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,621) The 100 (2,556) La casa de papel (1,985) Castle Rock (1,838) Sharp Objects (1,606) Preacher (1,461) The Sinner (1,170) Vikings (1,017) Westworld (839) Friends (804)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018