Giriş Kayıt
Branka Pujic

Branka Pujic (55)


Oyuncu

Branka Pujic, 06 Kasım 1963 Belgrade, Serbia, Yugoslavya doğumlu oyuncu.

"Ruza vjetrova" (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Kasım 1963
Doğum Yeri: Belgrade, Serbia, Yugoslavya
Diğer Bir İsmi: Branka Pujic Jovanovic
Burcu: Akrep
Boyu: 1.69 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 52 Dram Oyuncu 5.5 1,161

Bloom Kardeşler
2008 45 Macera Oyuncu 6.8 45,625
2007 44 Dram Oyuncu 6.8 17
1990 27 Dram Oyuncu 7.5 694
1988 25 Dram Oyuncu 7.9 959
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,160) Supernatural (3,129) Titans (2,206) Better Call Saul (1,259) La Casa de Papel (1,189) Outlander (1,158) The Gifted (1,149) Legends of Tomorrow (1,128) Doctor Who (997) Supergirl (961)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018