Giriş Kayıt
Jussi Puhakka

Jussi Puhakka


Oyuncu

Jussi Puhakka, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 6.9 120
2015 Komedi Oyuncu 7.5 215
2013 Komedi Oyuncu 6.3 1,756
2012 Komedi Oyuncu 7.8 541
2007 Biyografi Oyuncu 6.2 1,761
1999 Dram Oyuncu 3.8 1,378
1998 Macera Oyuncu 5.4 881
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,698) Vikings (2,924) The Flash (1,977) Arrow (1,867) The Protector (999) La Casa de Papel (952) Friends (897) The Big Bang Theory (771) Outlander (725) Travelers (720)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018