Giriş Kayıt
Valentina Pugachyova

Valentina Pugachyova (72)


Oyuncu

Valentina Pugachyova, 14 Mayıs 1935 doğumlu oyuncu.

Vesna na Zarechnoy ulitse (1956) yapımıyla biliniyor.

Valentina Pugachyova, 13 Nisan 2008 tarihinde (72 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 14 Mayıs 1935
Ölüm Tarihi: 13 Nisan 2008
Diğer Bir İsmi: V. Pugachyova
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1990 55 Dram Oyuncu 7.2 56
1988 53 Macera Oyuncu 6.2 56
1982 Dram Oyuncu    
1979 44 Dram Oyuncu    
1976 41 Dram Oyuncu 6.0 18
1976 41 Suç Oyuncu 6.3 32
1971 36 Komedi Oyuncu 6.9 135
1971 36 Dram Oyuncu 7.0 144
1967 32 Dram Oyuncu 7.2 55
1963 28 Dram Oyuncu 7.2 27
1956 21 Romantik Oyuncu 7.6 1,094
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019