Giriş Kayıt
Songling Pu

Songling Pu (75)


Senarist

Songling Pu, 01 Ocak 1640 doğumlu senarist.

A Chinese Ghost Story (1987) yapımıyla biliniyor.

Songling Pu, 01 Ocak 1715 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1640
Ölüm Tarihi: 01 Ocak 1715
Diğer Bir İsmi: Sung-ling Pu
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Senarist 5.8 67

Painted Skin
2008 Aksiyon Senarist 6.4 4,129
1997 Aksiyon Senarist 6.7 705

A Chinese Ghost Story
1987 Aksiyon Senarist 7.5 8,028
1971 Most Popular by Genre Senarist 7.6 4,516
1966 Dram Senarist 6.8 33
1960 Dram Senarist 6.8 142
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,002) Swamp Thing (1,658) Black Mirror (1,586) The Big Bang Theory (1,496) Shingeki no kyojin (1,484) The 100 (1,388) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,263) Vikings (1,172)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019