Giriş Kayıt
Sheryl Ptak

Sheryl Ptak


Makyaj

Sheryl Ptak, makyaj.

Baş Belası (1996), In Living Color (1990), November (2004), Masal Tiyatrosu (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sheryl Leigh | Sheryl Leigh Ptak | Sheryl Schulman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel 7.9 8,743

Bu Gece Beni Eve Al
2011 Komedi Makyaj 6.3 47,330
2007 Komedi Makyaj 5.9 962

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Makyaj 6.7 435,065
2004 Dram Makyaj 5.5 2,802
2003 Suç Makyaj 7.6 21,489

Majestic
2001 Dram Makyaj 6.9 48,244

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Makyaj 6.6 204,109

Aydaki Adam
1999 Biyografi Makyaj 7.4 113,346

Truman Şov
1998 Dram Makyaj 8.1 797,489

Yalancı Yalancı
1997 Komedi Makyaj 6.9 249,961

Baş Belası
1996 Komedi Makyaj 6.1 136,672

Budala Dedektif 2
1995 Macera Makyaj 6.3 181,085

Batman Daima
1995 Aksiyon Makyaj 5.4 213,171

Salak İle Avanak
1994 Komedi Makyaj 7.3 319,554

Budala Dedektif
1994 Komedi Makyaj 6.9 245,538
1990 Komedi Makyaj 8.1 8,339
1988 Komedi Makyaj 7.0 36,324

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
1982 Müzikal Makyaj    

Masal Tiyatrosu
1982 Macera Makyaj 8.5 1,414
Dizi Altyazıları
Shameless (3,346) Better Call Saul (3,168) Castle Rock (2,595) Bodyguard (2,350) The First (1,726) La Casa de Papel (1,195) The 100 (1,045) A Discovery of Witches (1,026) Take Two (928) The Big Bang Theory (905)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018