Giriş Kayıt
Chris Prynoski

Chris Prynoski (47)


Yapımcı, Yönetmen, Animasyon, Sanat Bölümü

Chris Prynoski, 01 Kasım 1971 New Jersey, ABD doğumlu yapımcı, yönetmen, animasyon, sanat bölümü.

Metalocalypse (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Kasım 1971
Doğum Yeri: New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Chris Pryonski
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Animasyon Yapımcı 6.0 216
2018 47 Komedi Yapımcı 5.2 7,661
2018 Animasyon Yapımcı 6.9 364
2017 Animasyon Yapımcı 5.7 85
2017 Animasyon Yapımcı 8.1 35,672
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 240
2016 45 Animasyon Yönetmen
Yapımcı
5.3 863
2015 Animasyon Yapımcı 7.0 1,833
2015 Animasyon Yapımcı 8.0 263

Aşk
2013 42 Dram Görsel Efekt 8.0 465,365
2013 Animasyon Yönetmen
Yapımcı
6.8 369
2013 42 Animasyon 6.8 555
2013 42 Belgesel Yapımcı 7.1 1,123

9. Sınıf Ninja: Randy Cunningham
2012 Animasyon Yapımcı 6.8 561
2012 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
Senarist
6.7 304
2012 41 Belgesel Animasyon 6.9 603
2011 Animasyon Yapımcı 8.1 3,484
2010 39 Animasyon Yapımcı 7.2 10
2008 Animasyon Yapımcı 6.6 1,938
2008 Animasyon 6.2 329
2007 Animasyon Yapımcı 7.8 5,670
2006 35 Animasyon Yönetmen Asistanı 6.4 1,432
2006 35 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
7.9 1,790
2006 Animasyon Yapımcı
Editör
Yönetmen
8.3 14,430
2004 Animasyon Yönetmen
Yapımcı
8.3 4,851
2003 32 Suç Sanat Bölümü 6.6 20,337
2003 Animasyon Yapımcı 8.5 21,844

Freddy'nin Çılgın Maceraları
2001 30 Komedi Animasyon 4.5 43,743
1996 25 Animasyon Animasyon 6.8 48,295
Film Altyazıları
Us (10,512) Shazam! (6,485) Ying (3,323) Il primo re (2,825) The Professor (2,658) The Perfection (2,174) Maria (1,850) Rim of the World (1,751) Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles (1,626) Five Feet Apart (1,580)
Dizi Altyazıları
Chernobyl (47,889) Game of Thrones (42,285) The Big Bang Theory (2,912) The 100 (2,450) The Blacklist (2,042) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,721) Killing Eve (1,542) Vikings (1,510) Breaking Bad (1,257) Friends (1,094)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019