Giriş Kayıt
Michael Prupas

Michael Prupas


Yapımcı

Michael Prupas, yapımcı.

Cyberbully (2011), Bad Hair Day (2015), Savage Messiah (2002), Plain Truth (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mike Prupas
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Romantik Yapımcı 6.7 553
2018 Gizem Yapımcı 7.1 384
2018 Romantik Yapımcı 6.7 909
2017 Komedi Yapımcı 6.5 1,200
2017 Suç Yapımcı 7.0 661
2017 Suç Yapımcı 6.9 507
2017 Suç Yapımcı 7.0 712
2017 Dram Yapımcı 6.4 1,363
2017 Dram Yapımcı 6.6 477
2016 Komedi Yapımcı 6.7 1,048
2016 Suç Yapımcı 7.0 502
2016 Dram Yapımcı 7.9 386
2016 Dram Yapımcı 7.4 373
2016 Yapımcı 6.3 401
2016 Dram Yapımcı 7.9 441
2016 Komedi Yapımcı 6.7 864
2015 Dram Yapımcı 7.8 469
2015 Dram Yapımcı 7.8 457
2015 Gizem Yapımcı 7.0 1,094
2015 Yapımcı 7.6 597
2015 Dram Yapımcı 6.8 810
2015 Suç Yapımcı 6.9 1,211
2015 Komedi Yapımcı 5.8 859

Firavun Tut
2015 Biyografi Yapımcı 7.2 7,133
2015 Macera Yapımcı 6.2 2,131
2014 Fantastik Yapımcı 6.5 1,366
2014 Dram Yapımcı 7.6 760
2014 Komedi Yapımcı 5.4 3,170
2014 Dram Yapımcı 7.4 1,512
2014 Dram Yapımcı 7.3 466
2013 Belgesel Yapımcı 7.3 577
2013 Dram Yapımcı 6.9 437
2013 Bilim-Kurgu Yapımcı 3.7 1,202
2013 Aksiyon Yapımcı 4.4 1,088
2013 Dram Yapımcı 6.4 295
2012 Dram Yapımcı 5.9 253
2012 Aksiyon Yapımcı 7.0 1,068
2012 Dram Yapımcı 7.9 3,664
2011 Dram Yapımcı 7.8 109
2011 Aile Yapımcı 5.3 145
2011 Dram Yapımcı 5.7 11,399
2011 Dram Yapımcı 7.7 6,607
2011 Komedi Yapımcı 6.3 855
2011 Dram Yapımcı 7.5 23,161
2010 Aile Yapımcı 5.8 599

Dayanışma
2010 Dram Yapımcı 6.6 797

Bir Katedralin Öyküsü
2010 Dram Yapımcı 8.1 26,076

Jensen Projesi
2010 Aksiyon Yapımcı 4.9 382
2010 Macera Yapımcı 5.9 222
2010 Dram Yapımcı 6.3 1,234
2010 Aksiyon Yapımcı 6.4 1,784

Kızılmaske
2009 Aksiyon Yapımcı 5.8 1,782
2009 Bilim-Kurgu Yapımcı 4.8 1,267
2009 Belgesel Yapımcı 7.1 119
2009 Macera Yapımcı 4.1 668
2009 Aksiyon Yapımcı 4.3 1,113
2009 Korku Yapımcı 3.8 966

Karnaval
2009 Fantastik Yapımcı 4.4 1,145

Kararsız
2009 Dram Yapımcı 6.2 407
2009 Macera Yapımcı 4.5 3,450
2009 Macera Yapımcı 6.9 2,237
2008 Dram Yapımcı 7.0 309
2008 Dram Yapımcı 6.7 515
2008 Macera Yapımcı 3.9 856
2008 Korku Yapımcı 4.0 866
2008 Dram Yapımcı 5.4 755
2008 Komedi Yapımcı 5.5 398
2008 Komedi Yapımcı 5.7 3,143

Dr. Jekyll Ve Mr. Hyde
2008 Korku Yapımcı 4.7 1,099
2007 Aksiyon Yapımcı 7.5 1,350

Beni Orada Arama
2007 Biyografi Çeşitli 7.0 53,447
2007 Korku Yapımcı 3.9 857

Evlen Benimle
2007 Komedi Yapımcı 5.2 731
2007 Komedi Yapımcı 5.8 688

Sel
2007 Aksiyon Yapımcı 4.8 5,806
2007 Gizem Yapımcı 6.5 380
2007 Aksiyon Yapımcı 4.5 674

Kapı Komşusu
2006 Korku Yapımcı 4.8 809
2006 Dram Yapımcı 5.3 174
2005 Dram Yapımcı 5.8 532

Kusursuz Bir Noel Tarifi
2005 Komedi Yapımcı 6.6 813

İnsan Tacirleri
2005 Suç Yapımcı 7.6 6,281
2004 Dram Yapımcı 6.5 867
2003 Dram Yapımcı 6.2 495
2003 Suç 6.4 6,024
2003 Gerilim Yapımcı 6.4 238
2002 Biyografi Yapımcı 7.7 1,298
2002 Gizem Yapımcı 6.3 667
2002 Dram Yapımcı 6.5 915
2001 Dram Yapımcı 5.1 703
2001 Dram Yapımcı 7.2 241
2000 Suç Yapımcı 6.1 939
2000 Suç Yapımcı 6.2 2,928

Ölüyü Uyandırmak
2000 Dram Çeşitli 6.6 6,387
1995 Korku 4.2 638
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019