Giriş Kayıt
Dorothy Provine

Dorothy Provine (75)


Oyuncu

Michele Dorothy Provine, 20 Ocak 1935 Deadwood, Güney Dakota, ABD doğumlu oyuncu.

Robert Day ile evlendi. 40 yılın ardından 2010 yılının Nisan ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

That Darn Cat! (1965), Good Neighbor Sam (1964), (1963) Çılgın Dünya (1963), (1965) Büyük Yarış (1965) gibi yapımlarla biliniyor.

Dorothy Provine, 25 Nisan 2010 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Michele Dorothy Provine
Doğum Tarihi: 20 Ocak 1935
Ölüm Tarihi: 25 Nisan 2010
Doğum Yeri: Deadwood, Güney Dakota, ABD
Diğer Bir İsmi: Dorothy Provine Day
Burcu: Kova
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1966 31 Macera Oyuncu 5.9 325
1965 30 Aile Oyuncu 6.7 4,174

Büyük Yarış
1965 30 Aksiyon Oyuncu 7.3 14,257
1964 29 Komedi Oyuncu 6.9 1,959

Çılgın Dünya
1963 28 Aksiyon Oyuncu 7.6 33,254
1963 Aksiyon Oyuncu    
1958 23 Biyografi Oyuncu 5.9 223
1957 Western Oyuncu 7.5 1,994
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018