Giriş Kayıt
Greg Principato

Greg Principato


Kameraman

Greg Principato, kameraman.

Boardwalk Empire (2010), Spin City (1996), Law & Order: Criminal Intent (2001), Cashmere Mafia (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gregory Principato
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Kameraman 7.0 8,908
2015 Dram Kameraman 6.1 3,002

Koruyucu
2012 Aksiyon Kameraman 6.5 95,808
2011 Dram Kameraman 8.0 2,905
2010 Suç Kameraman 8.6 158,447
2009 Komedi Kameraman 8.0 4,900
2009 Komedi Kameraman 6.4 12,257
2009 Dram Kameraman 5.9 1,024
2008 Suç Kameraman 7.5 9,220
2008 Komedi Kameraman 6.6 2,568

İnsan Lekesi
2003 Dram Kameraman 6.3 27,863

Ölümcül Tutku
2002 Gerilim Kameraman 5.0 17,942
2001 Suç Kameraman 7.4 20,778
1996 Komedi Kameraman 7.3 24,279
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,899) Into the Badlands (2,772) The Flash (1,993) American Gods (1,846) Arrow (1,501) Vikings (1,374) Supernatural (1,269) This Is Us (1,148) Star Trek: Discovery (945) The Big Bang Theory (930)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019