Giriş Kayıt
María José Prieto

María José Prieto (43)


Oyuncu, Müzisyen

María José Prieto, 20 Şubat 1975 Santiago de Şili, Şili doğumlu oyuncu, müzisyen.

Machos (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Şubat 1975
Doğum Yeri: Santiago de Şili, Şili
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu    
2018 43 Oyuncu 5.7 32
2016 Dram Oyuncu 6.4 8

Kızıl Tepe
2015 40 Dram Müzik 6.5 116,568
2014 Komedi Oyuncu 5.5 22
2012 Komedi Oyuncu 6.9 16
2011 36 Dram Oyuncu 5.4 89
2009 34 Aksiyon Oyuncu 5.8 452
2008 33 Macera Oyuncu 2.4 320
2008 Oyuncu 6.5 13
2007 Komedi Oyuncu 8.1 17
2005 Komedi Oyuncu 7.5 29
2005 Aksiyon Oyuncu 7.1 37
2004 29 Komedi Oyuncu 5.2 350
2004 Dram Oyuncu 7.4 13
2003 Dram Oyuncu 8.2 212
1999 Oyuncu    
1998 Dram Oyuncu 5.2 5
Dizi Altyazıları
Vikings (12,066) The Punisher (5,673) True Detective (3,791) The Big Bang Theory (3,188) Supernatural (3,166) Luther (2,499) Gotham (2,251) The Blacklist (1,773) Star Trek: Discovery (1,663) Project Blue Book (1,615)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019