Giriş Kayıt
María José Prieto

María José Prieto (43)


Oyuncu, Müzisyen

María José Prieto, 20 Şubat 1975 Santiago de Şili, Şili doğumlu oyuncu, müzisyen.

"Machos" (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Şubat 1975
Doğum Yeri: Santiago de Şili, Şili
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 43 Oyuncu 5.7 32

Kızıl Tepe
2015 40 Dram Müzik 6.5 115,250
2011 36 Dram Oyuncu 5.4 87
2009 34 Aksiyon Oyuncu 5.8 448
2008 33 Macera Oyuncu 2.4 320
2004 29 Komedi Oyuncu 5.2 349
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018