Giriş Kayıt
Lourdes Prieto

Lourdes Prieto


Yönetmen Asistanı

Lourdes Prieto, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Otobüs Durağı
2000 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 1,131
1995 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 1,326
1994 Komedi Yönetmen Asistanı 7.3 70
1994 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 23
1994 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 74
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,614) A Star Is Born (3,843) Suspiria (3,105) Ashes in the Snow (2,786) Keepers (2,207) First Man (1,631) Museo (1,210) Bohemian Rhapsody (1,198) Venom (1,122) Replicas (1,075)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,887) Vikings (4,695) The Big Bang Theory (1,767) Black Mirror (1,486) The Flash (1,253) Outlander (1,146) The Blacklist (1,096) La casa de papel (1,019) Peaky Blinders (1,018) Friends (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019