Giriş Kayıt
Robert Presley

Robert Presley


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Robert Presley, kameraman, görüntü yönetmeni.

(1995) Zor Ölüm 3 (1995), (1996) Öldürme Zamanı (1996), (2003) Radyo (2003), (2002) Çaylak (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Kameraman 5.9 46,637

Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 Komedi Kameraman 6.3 139,904

Yolcu
2014 Dram Kameraman 6.6 26,933

Mr. Banks
2013 Biyografi Kameraman 7.5 135,151

Av Zamanı
2013 Aksiyon Kameraman 5.4 32,836

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Kameraman 7.3 538,167

Aşk Oyunu
2012 Komedi Kameraman 5.7 26,987

Uçuş
2012 Dram Kameraman 7.3 296,081

Marslılar, Annem ve Ben
2011 Animasyon Görüntü Yönetmeni 5.4 19,477

Disney'in Yeni Yıl Şarkısı
2009 Animasyon Görüntü Yönetmeni 6.8 88,554

Manhattan'da sihir
2007 Animasyon Kameraman 7.1 161,814

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görüntü Yönetmeni 6.2 153,073

Telefondaki Yabancı
2006 Korku Kameraman 5.1 39,402

Kutup Ekspresi
2004 Animasyon Görüntü Yönetmeni 6.6 149,003

Radyo
2003 Dram Kameraman 6.9 35,416

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Kameraman 6.3 342,293
2002 Komedi Kameraman 4.1 4,415

Sonsuz Aşk
2002 Dram Kameraman 6.1 34,399

Çaylak
2002 Dram Kameraman 7.0 29,325
2001 Aksiyon Kameraman 6.1 287,443

Yeni Hayat
2000 Macera Kameraman 7.8 459,686

İçimdeki Çocuk
2000 Komedi Kameraman 6.1 37,508

Gizli Gerçek
2000 Dram Kameraman 6.6 108,395

General'in Kızı
1999 Suç Kameraman 6.3 47,951

13. Savaşçı
1999 Aksiyon Kameraman 6.6 109,231

Ed TV
1999 Komedi Kameraman 6.1 38,554

Sel
1998 Aksiyon Kameraman 5.8 29,805

Tuzak
1997 Aksiyon Kameraman 6.9 43,447

Öldürme Zamanı
1996 Suç Kameraman 7.4 116,175

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Kameraman 7.6 333,574
1993 Aksiyon Kameraman 4.0 41,108
Dizi Altyazıları
Vikings (7,590) Supernatural (2,101) Titans (1,834) Outlander (1,607) The Big Bang Theory (1,516) Friends (1,071) The Flash (985) La Casa de Papel (945) Arrow (872) Black Mirror (745)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018