Giriş Kayıt
Carole Prentice

Carole Prentice


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Carole Prentice, yapımcı, yapım yöneticisi.

The World Unseen (2007), The Visual Bible: Matthew (1993), (2014) Young Ones (2014), (2014) The Perfect Wave (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Çeşitli 7.1 204,714
2014 Aksiyon Yapımcı 5.9 8,570
2014 Macera Yapımcı 4.8 994
2010 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.4 70
2007 Dram Yapımcı 6.7 3,392
1993 Biyografi Yapımcı 7.6 734

Beceriksiz Tanrılar
1990 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 296
1989 Aksiyon Çeşitli 4.8 104
1987 Aksiyon Çeşitli 5.0 4,185
Dizi Altyazıları
True Detective (7,254) Vikings (5,780) The Punisher (2,612) Shameless (2,229) The Big Bang Theory (2,041) Supernatural (1,993) Outlander (1,830) Gotham (1,415) The Blacklist (1,260) La casa de papel (1,183)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019