Giriş Kayıt
Carole Prentice

Carole Prentice


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Carole Prentice, yapımcı, yapım yöneticisi.

The World Unseen (2007), The Visual Bible: Matthew (1993), (2014) Young Ones (2014), (2014) The Perfect Wave (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Çeşitli 7.1 201,655
2014 Aksiyon Yapımcı 5.9 8,499
2014 Macera Yapımcı 4.8 985
2010 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.4 69
2007 Dram Yapımcı 6.6 3,353
1993 Biyografi Yapımcı 7.6 720

Beceriksiz Tanrılar
1990 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 293
1989 Aksiyon Çeşitli 4.8 103
1987 Aksiyon Çeşitli 5.0 4,115
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,942) Arrow (1,550) Outlander (1,252) Supernatural (1,076) Better Call Saul (908) Titans (886) La Casa de Papel (850) The Last Ship (847) Doctor Who (788) Kidding (632)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018