Giriş Kayıt
Paul Preca Trapani

Paul Preca Trapani


Kameraman, Sesler, Yapımcı, Görüntü Yönetmeni

Paul Preca Trapani, kameraman, sesler, yapımcı, görüntü yönetmeni.

Vinnaithaandi Varuvaayaa (2010), (2012) Kon-Tiki (2012), (2006) Açık Deniz 2 (2006), (2018) Hindistan Eşkıyaları (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hindistan Eşkıyaları
2018 Aksiyon Kameraman 3.9 14,615

Entebbe'de 7 Gün
2018 Aksiyon Kameraman 5.8 9,596

Doğu Ekspresinde Cinayet
2017 Suç Kameraman 6.5 173,952
2016 Dram Kameraman 6.1 164,061
2016 Kameraman 5.7 988
2016 Dram Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
7.3 61

Eichmann Yayını
2015 Dram Kameraman 6.6 3,804
2014 Komedi Kameraman 5.9 839
2014 Dram Kameraman 6.6 247
2013 Dram Kameraman 6.2 448
2013 Belgesel Kameraman 8.9 11
2012 Aksiyon Kameraman 6.5 3,309
2012 Macera Kameraman 7.2 41,252
2012 Macera Kameraman 6.0 258

Şeytanın İkizi
2011 Biyografi Kameraman 7.1 58,071
2010 Dram Kameraman 8.0 4,243
2010 Macera Kameraman 6.2 1,453
2009 Dram Kameraman 8.3 99
2008 Komedi Sesler 5.7 298

Açık Deniz 2
2006 Dram Kameraman 5.1 15,982

Truva
2004 Dram Sesler 7.2 446,645
2002 Dram Kameraman 7.3 3,923
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019