Giriş Kayıt
Chris Pratt

Chris Pratt (39)


Oyuncu

Christopher Michael Pratt, 21 Haziran 1979 Virginia, Minnesota, ABD doğumlu oyuncu.

2009 yılının Temmuz ayında Anna Faris ile evlendi. 9 yılın ardından 2018 yılının Ekim ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

Galaksinin Koruyucuları (2014), Jurassic Park 4 (2015), Galaksinin Koruyucuları 2 (2017), Uzay Yolcuları (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christopher Michael Pratt
Doğum Tarihi: 21 Haziran 1979
Doğum Yeri: Virginia, Minnesota, ABD
Takma İsmi: Monkeyboy
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.88 m
9.3 (47 Oy)
  • Currently 186.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (24)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    
2019 Biyografi Oyuncu    

Lego Filmi 2
2019 Animasyon Oyuncu 7.1 10,772

Jurassic World: Yıkılmış Krallık
2018 39 Aksiyon Oyuncu 6.2 198,666

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı
2018 39 Aksiyon Oyuncu 8.5 587,993
2017 Kısa Metraj Oyuncu 8.3 977

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 38 Aksiyon Oyuncu 7.7 447,029

Uzay Yolcuları
2016 37 Macera Oyuncu 7.0 301,793

Muhteşem Yedili
2016 37 Aksiyon Oyuncu 6.9 164,915
2016 Talk-Show Oyuncu 6.2 1,770
2015 36 Macera Oyuncu 4.1 6,552

Jurassic Park 4
2015 36 Aksiyon Oyuncu 7.0 529,442
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,525
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 753

Galaksinin Koruyucuları
2014 35 Aksiyon Oyuncu 8.1 910,939
2014 Komedi Oyuncu 5.7 285

Marvel Stüdyoları: Bir Evreni Oluşturmak
2014 35 Belgesel Oyuncu
7.8 828
2014 Komedi Oyuncu 7.4 13,788

Lego Filmi
2014 35 Animasyon Oyuncu 7.8 297,605

Süper Baba
2013 34 Komedi Oyuncu 6.4 69,902

Aşk
2013 34 Dram Oyuncu 8.0 456,049
2013 34 Komedi Oyuncu 8.2 27

Çatlak Film
2013 34 Komedi Oyuncu 4.3 91,079

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 33 Dram Oyuncu 7.4 247,163

Uzatmalı Nişanlım
2012 33 Komedi Oyuncu 6.2 87,153

Kazanma Sanatı
2011 32 Biyografi Oyuncu 7.6 321,512

Senden Önce
2011 32 Komedi Oyuncu 6.1 67,079

10 Yıl Sonra
2011 32 Komedi Oyuncu 6.1 22,232

Bu Gece Beni Eve Al
2011 32 Komedi Oyuncu 6.3 47,820
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,483

Ben 10: Üstün Uzaylı
2010 Animasyon Oyuncu 7.5 3,077

Kana Susadım
2009 30 Komedi Oyuncu 5.2 105,109

Derin Vadi
2009 30 Komedi Oyuncu 4.4 3,031
2009 Komedi Oyuncu 8.6 170,148
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,593

Gelinlerin Savaşı
2009 30 Komedi Oyuncu 5.5 93,120
2008 29 Aksiyon Oyuncu 6.7 336,113

Yol Muhabbeti
2008 29 Macera Oyuncu 4.4 2,057
2007 Komedi Oyuncu 8.3 8,355
2007 Komedi Oyuncu 5.8 208
2006 Game-Show Oyuncu 7.6 4,979
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 248
2005 26 Komedi Oyuncu 6.1 7,522
2003 24 Aksiyon Oyuncu 3.6 206
2003 Komedi Oyuncu 7.2 13,344

The O.C. 2
2003 Komedi Oyuncu 7.5 74,340
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,984
2002 Dram Oyuncu 7.5 11,489
1995 16 Komedi Çeşitli 4.4 168
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,851
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,569
1991 News Oyuncu 6.6 202
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 357
Dizi Altyazıları
True Detective (3,324) The Flash (2,266) Shameless (1,985) Vikings (1,914) Project Blue Book (1,632) Star Trek: Discovery (1,616) Counterpart (1,539) Inside No. 9 (1,489) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,023)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019