Giriş Kayıt
Siva Prasad Reddy

Siva Prasad Reddy


Yapımcı

Siva Prasad Reddy, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yapımcı 4.7 317
2011 Aksiyon Yapımcı 3.8 445
2010 Aksiyon Yapımcı 4.9 217
2010 Aksiyon Yapımcı 6.1 725
2008 Aksiyon Yapımcı 6.6 856
2006 Romantik Yapımcı
Çeşitli
4.4 240
2004 Aksiyon Yapımcı 5.2 197
Dizi Altyazıları
Vikings (11,580) True Detective (5,109) The Punisher (4,707) Luther (3,137) The Big Bang Theory (2,767) Supernatural (2,745) The Flash (1,950) Project Blue Book (1,920) Gotham (1,887) The Blacklist (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019