Giriş Kayıt
Satya Prakash

Satya Prakash


Oyuncu, Müzisyen

Satya Prakash, oyuncu, müzisyen.

Diğer Bir İsmi: SathyaPrakash
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 4.2 135
2015 Aksiyon Oyuncu 5.8 10
2013 Suç Müzik 5.2 102
2011 Aksiyon Oyuncu 3.5 175
2011 Aksiyon Müzik 3.8 217
2011 Gerilim Oyuncu 3.9 150
2010 Aksiyon Oyuncu 5.4 326
2010 Aksiyon Oyuncu 6.1 713
2009 Aksiyon Oyuncu 5.5 622
2009 Aksiyon Müzik 5.5 2,191
2007 Aksiyon Oyuncu 6.8 486
2006 Aksiyon Oyuncu 7.9 10,575
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,256) Origin (3,821) The Big Bang Theory (3,248) Supernatural (3,228) Titans (1,848) Doctor Who (1,835) The Last Ship (1,344) Outlander (1,179) Better Call Saul (1,178) La Casa de Papel (1,116)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018