Giriş Kayıt
Leon Pownall

Leon Pownall (63)


Oyuncu

Leon Pownall, 26 Nisan 1943 Wrexham, North Wales, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

(1989) Ölü Ozanlar Derneği (1989), (2006) Slings and Arrows (2006), (2001) The Day Reagan Was Shot (2001), (2005) Dünyanın En Zengin Köpeği (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Leon Pownall, 02 Haziran 2006 tarihinde (63 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 26 Nisan 1943
Ölüm Tarihi: 02 Haziran 2006
Doğum Yeri: Wrexham, North Wales, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Leon Powell
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Komedi Oyuncu 8.4 2,292

Dünyanın En Zengin Köpeği
2005 62 Komedi Oyuncu 4.1 531
2001 58 Dram Oyuncu 5.5 1,051
1997 54 Komedi Oyuncu 6.2 295
1995 52 Dram Oyuncu 8.0 800

Ölü Ozanlar Derneği
1989 46 Komedi Oyuncu 8.1 362,413
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,960) The Flash (2,166) Star Trek: Discovery (2,054) This Is Us (2,044) Vikings (1,174) Arrow (846) The OA (833) American Gods (829) The Blacklist (799) Love, Death & Robots (705)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019