Giriş Kayıt
Stefanie Powers

Stefanie Powers (76)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Stefanie Zofya Paul, 01 Kasım 1942 Hollywood, Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

1966 yılının Ağustos ayında Gary Lockwood ile evlendi. 8 yılın ardından 1974 yılının Ağustos ayında boşandılar.

McLintock! (1963), Herbie Rides Again (1974), Tehlike Çemberi (1979), Experiment in Terror (1962) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Stefanie Zofya Paul
Doğum Tarihi: 01 Kasım 1942
Doğum Yeri: Hollywood, Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Stefania Federkiewicz | Taffy Paul | Stephanie Pow
Burcu: Akrep
Boyu: 1.71 m
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kitaba Uygun Aşk
2014 72 Dram Oyuncu 6.3 1,027
2014 72 Komedi Oyuncu 6.1 1,144
2013 Aile Oyuncu 6.5 528
2011 69 Belgesel Oyuncu 6.1 471
2010 68 Romantik Oyuncu 7.2 1,062
2009 Talk-Show Oyuncu 9.0 281
2008 Belgesel Oyuncu 7.9 190
2008 66 Dram Oyuncu 6.2 542
2000 Dram Oyuncu 5.1 948
1999 Talk-Show Oyuncu 2.6 901
1996 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.6 167
1994 Macera Yapımcı
Oyuncu
6.6 165
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,487
1984 42 Dram Yapımcı
Senarist
Oyuncu
6.6 89

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 5,174

Gizli Harekât
1979 37 Aksiyon Oyuncu 5.7 3,923

Kapalı Kapılar Ardında Washington
1977 35 Dram Oyuncu 8.2 164

Tıp Merkezi
1976 Dram Oyuncu 7.3 539
1974 32 Komedi Oyuncu 5.6 6,665

6 Milyon Dolarlık Adam
1974 Aksiyon Oyuncu 7.1 7,978

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Oyuncu 7.3 4,529

Muhteşem Yedili: Son Macera
1972 30 Western Oyuncu 5.7 2,236
1972 30 Western Oyuncu 6.4 46

McMillan ve Karısı
1971 Suç Oyuncu 7.2 1,786
1971 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,278
1970 28 Korku Oyuncu 5.2 516
1970 28 Aile Oyuncu 5.5 629
1968 Western Oyuncu 7.4 226
1967 25 Gizem Oyuncu 6.8 516
1966 Aksiyon Oyuncu 7.1 349
1965 23 Korku Oyuncu 6.3 1,924
1963 21 Komedi Oyuncu 7.2 11,658
1963 21 Komedi Oyuncu 6.0 730
1962 20 Suç Oyuncu 7.3 3,853
1962 20 Dram Oyuncu 6.6 283
1962 20 Komedi Oyuncu 7.0 933
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,833
1961 19 Komedi Oyuncu 6.6 694
- Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019