Giriş Kayıt
Jean-François Pouliot

Jean-François Pouliot


Yönetmen, Kameraman

Jean-François Pouliot, yönetmen, kameraman.

Aklımı Çelme (2003) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jean Francois Pouliot
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Yönetmen 6.2 96
2016 Biyografi Çeşitli 7.6 10,786
2016 Komedi Yönetmen 5.3 285
2016 Komedi Yönetmen 6.3 276

Kartopu Savaşları
2015 Animasyon Yönetmen 6.1 1,072
2014 Komedi Yönetmen 6.5 3,154
2006 Komedi Yönetmen 6.3 278

Aklımı Çelme
2003 Komedi Yönetmen 7.5 4,892
1984 Komedi Kameraman 6.0 7,315

Çıldırtan Şüphe
1983 Korku Kameraman 6.2 2,382
1982 Belgesel Kameraman 8.6 823
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,916) Supernatural (2,616) American Gods (2,491) Love, Death & Robots (2,459) The Passage (2,419) Vikings (1,887) The Blacklist (1,481) Star Trek: Discovery (1,249) Shameless (1,189) Project Blue Book (1,139)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019