Giriş Kayıt
Jean-François Pouliot

Jean-François Pouliot


Yönetmen, Kameraman

Jean-François Pouliot, yönetmen, kameraman.

Aklımı Çelme (2003) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jean Francois Pouliot
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Yönetmen 5.5 581
2016 Biyografi Çeşitli 7.6 21,105
2016 Komedi Yönetmen 5.3 367
2016 Komedi Yönetmen 6.4 413

Kartopu Savaşları
2015 Animasyon Yönetmen 6.0 1,509
2014 Komedi Yönetmen 6.0 3,828
2006 Komedi Yönetmen 6.2 298

Aklımı Çelme
2003 Komedi Yönetmen 7.3 5,461
1984 Komedi Kameraman 5.9 9,051

Çıldırtan Şüphe
1983 Korku Kameraman 6.1 3,722
1982 Belgesel Kameraman 8.6 1,001
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024