Giriş Kayıt
Betsey Potter

Betsey Potter


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Betsey Potter, kostümcü, kostüm tasarımcısı.

Material Girls (2006), Amish Grace (2010), An American Girl: Chrissa Stands Strong (2009), The Time Being (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Kostüm Bölümü 7.2 20,776
2014 Dram Kostüm Bölümü 7.0 524
2012 Gizem Kostüm Bölümü 5.5 706
2011 Dram Kostüm Bölümü 7.8 21,716
2010 Komedi Kostüm Bölümü 7.9 1,753
2010 Biyografi Kostüm Bölümü 7.1 1,568
2010 Dram Kostüm Bölümü 4.7 236
2009 Dram Kostüm Bölümü 6.4 802
2008 Dram Kostüm Bölümü 7.2 2,638
2006 Komedi Kostüm Bölümü 4.0 20,892

Patron Kim?
1984 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 9,709
1975 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.5 6,751
1971 Biyografi Kostüm Bölümü 7.6 503
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019