Giriş Kayıt
Oscar Potoker

Oscar Potoker


Müzisyen, Müzisyen

Oscar Potoker, 26 Nisan 1880 Vinnitsa, Rusyan Empire [bugünkü Vinnytsia, Ukraine] doğumlu müzisyen, müzisyen.

The Scarlet Empress (1934), Svengali (1931), Smart Money (1931), Alis Harikalar Diyarında (1933) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Nisan 1880
Doğum Yeri: Vinnitsa, Rusyan Empire [bugünkü Vinnytsia, Ukraine]
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1934 54 Dram Müzik 7.7 5,071

Alis Harikalar Diyarında
1933 53 Macera Müzik 6.5 1,698

Sarışın Venüs
1932 52 Dram Müzik 7.2 3,749
1932 52 Komedi Müzik 7.0 399
1932 52 Dram Müzik 6.8 77
1931 51 Komedi Müzik 5.5 167
1931 51 Suç Müzik 6.9 1,484
1931 51 Dram Müzik 6.9 1,536
1931 51 Romantik Müzik 5.8 468
1930 50 Komedi Müzik 5.3 17
1929 49 Komedi Müzik 7.2 1,739
1927 47 Dram Müzik 7.4 1,693
Dizi Altyazıları
True Detective (7,515) Vikings (3,716) Shameless (3,523) Gotham (2,413) Shooter (2,047) The Umbrella Academy (1,887) Inside No. 9 (1,853) Doom Patrol (1,494) Star Trek: Discovery (1,449) The Blacklist (1,289)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019