Giriş Kayıt
Buzz Potamkin

Buzz Potamkin (66)


Yapımcı

Marshall F. Potamkin, 22 Ekim 1945 ABD doğumlu yapımcı.

The What a Cartoon Show (1995) yapımıyla biliniyor.

Buzz Potamkin, 22 Nisan 2012 tarihinde (66 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Marshall F. Potamkin
Doğum Tarihi: 22 Ekim 1945
Ölüm Tarihi: 22 Nisan 2012
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Mars Potamkin
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Animasyon Yapımcı 7.3 28,850

Dexter'ın Laboratuarı
1996 Animasyon Yapımcı 8.0 37,566

İnek ve Tavuk
1995 Animasyon Yapımcı 6.6 16,142
1995 50 Animasyon Yapımcı
Çeşitli
5.3 120
1995 Animasyon Yapımcı 8.3 594
1993 Animasyon Yapımcı 8.5 3,367
1992 Animasyon Yapımcı 7.1 1,391
Dizi Altyazıları
Vikings (9,161) True Detective (7,905) The Punisher (4,288) Supernatural (3,560) The Big Bang Theory (3,284) Gotham (2,544) Shameless (2,059) The Blacklist (1,980) Outlander (1,929) Star Trek: Discovery (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019