Giriş Kayıt
Stewart Porter

Stewart Porter


Oyuncu

Stewart Porter, oyuncu.

Cennetin Kapısında (2009), (2003) Tutku Nehri (2003), (2013) Shetland (2013), (2008) Kader Taşı (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Oyuncu 8.1 7,254

Cennetin Kapısında
2009 Macera Oyuncu 6.1 51,391

Kader Taşı
2008 Macera Oyuncu 6.8 3,405
2007 Komedi Oyuncu 7.2 521

Erkek Erkeğe
2005 Dram Oyuncu 6.5 1,906

Tutku Nehri
2003 Suç Oyuncu 6.5 12,579
2003 Komedi Oyuncu 7.6 805
1988 Dram Oyuncu 7.5 418
1983 Suç Oyuncu 7.2 1,111
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,731) This Is Us (2,441) Star Trek: Discovery (2,275) Gotham (1,566) The Flash (1,405) Vikings (1,221) The OA (1,052) The Blacklist (906) American Gods (830) Arrow (719)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019