Giriş Kayıt
Adina Porter

Adina Porter


Oyuncu

Adina Porter, oyuncu.

(2008) True Blood (2008), (2014) The 100 (2014), (2012) Haber Stüdyosu (2012), (2017) The Last Word (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu 6.6 6,048
2016 Dram Oyuncu 7.7 4,264
2016 Dram Oyuncu 7.9 7
2014 Dram Oyuncu 7.8 168,707
2013 Komedi Oyuncu 5.9 41

Haber Stüdyosu
2012 Dram Oyuncu 8.6 94,488

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Oyuncu 8.1 245,487
2011 Suç Oyuncu 6.9 19,424
2011 Dram Oyuncu 6.5 285

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Oyuncu 7.7 561,090
2008 Dram Oyuncu 7.9 217,414
2007 Dram Oyuncu 7.6 4,242

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Oyuncu 8.4 423,011
2005 Dram Oyuncu 7.9 2,118
2005 Komedi Oyuncu 4.3 479
2002 Dram Oyuncu 7.5 2,691
2001 Dram Oyuncu 5.7 2,629
1999 Dram Oyuncu 5.0 5,089
1998 Biyografi Oyuncu 7.0 37,237

Barışçı
1997 Aksiyon Oyuncu 5.9 50,724
1993 Suç Oyuncu 7.5 10,417
1992 Biyografi Oyuncu 6.8 1,446
1990 Suç Oyuncu 7.7 28,770
Dizi Altyazıları
True Detective (8,137) Shameless (4,103) Vikings (2,655) Inside No. 9 (2,068) Counterpart (1,609) Project Blue Book (1,302) The Blacklist (1,298) Shooter (1,226) Arrow (1,213) The Flash (1,169)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019