Giriş Kayıt
Nina Port

Nina Port


Makyaj, Oyuncu

Nina Port, makyaj, oyuncu.

Onaltıncı Raund (1999), Basquiat (1996), Kutudaki Helen (1993), Longtime Companion (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Nina Ports
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Komedi Makyaj 6.0 2,845

Onaltıncı Raund
1999 Biyografi Makyaj 7.6 85,192
1999 Suç Makyaj 8.0 66,182
1996 Biyografi Makyaj 6.9 17,915
1994 Dram Makyaj 6.5 845

Olan Oldu
1994 Komedi Makyaj 7.0 1,097

Kutudaki Helen
1993 Dram Makyaj 4.6 10,617
1992 Biyografi Oyuncu
Makyaj
6.8 1,444

Bir Tetikçinin Günlüğü
1991 Gerilim Makyaj 5.4 1,473
1989 Dram Makyaj 7.5 4,838
1989 Komedi Makyaj 5.6 1,076
1987 Dram Makyaj
Oyuncu
6.5 591
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019