Giriş Kayıt
Jeff Porcaro

Jeff Porcaro (38)


Müzisyen

Jeffrey Thomas Porcaro, 01 Nisan 1954 Hartford, Connecticut, ABD doğumlu müzisyen.

Sing (1989), (1988) Beter Böcek (1988), (1968) Maymunlar Cehennemi (1968), (1984) Dune: Çöl Gezegeni (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Jeff Porcaro, 05 Ağustos 1992 tarihinde (38 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Jeffrey Thomas Porcaro
Doğum Tarihi: 01 Nisan 1954
Ölüm Tarihi: 05 Ağustos 1992
Doğum Yeri: Hartford, Connecticut, ABD
Takma İsmi: Jeffrey
Burcu: Koç
Boyu: 1.71 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şehrin Kalbi
1991 37 Suç Müzik 6.9 14,023

Sevimli Hırsız
1991 37 Aksiyon Müzik 5.8 48,742

Genç Ölmek
1991 37 Dram Müzik 6.0 13,789
1990 36 Aksiyon Müzik 6.1 53,562

Bütün Köpekler Cennete Gider
1989 35 Animasyon Müzik 6.7 32,590
1989 35 Dram Müzik 6.9 654

Beter Böcek
1988 34 Komedi Müzik 7.5 231,818

Mor Yıllar
1985 31 Dram Müzik 7.8 71,524

Dune: Çöl Gezegeni
1984 30 Aksiyon Müzik 6.6 111,673

Alacakaranlık Kuşağı
1983 29 Fantastik Müzik 6.5 30,318

Pink Floyd Duvar
1982 28 Animasyon Müzik 8.0 70,409
1978 24 Macera Müzik 4.0 5,544

Sihirli Dağa Kaçış
1975 21 Fantastik Müzik 6.4 8,286

Vahşi Kahraman
1970 16 Western Müzik 6.9 7,550

Maymunlar Cehennemi
1968 14 Macera Müzik 8.0 156,097
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,644) Black Mirror (1,775) The 100 (1,768) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,677) Swamp Thing (1,631) The Big Bang Theory (1,334) Vikings (1,246)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019