Giriş Kayıt
Don Poquette

Don Poquette


Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Don Poquette, yapımcı, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yapımcı 7.5 3,815
2011 Yapımcı 5.4 397
2010 Komedi Yapımcı 7.5 1,595
2009 Yapımcı 5.8 459
2007 Aksiyon Yapımcı 4.6 437
2007 Komedi Yapımcı 5.4 143
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 4.2 993

Savaşın Sonu
2001 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 9,547
2000 Komedi Yönetmen Asistanı 3.8 2,552

Dinozor
2000 Animasyon Yönetmen Asistanı 6.5 46,642
2000 Dram Yönetmen Asistanı 4.6 618

Büyücüler Kulübü
1996 Dram Çeşitli 6.3 67,093
Dizi Altyazıları
True Detective (6,910) Shameless (3,307) Vikings (2,700) Inside No. 9 (1,912) Shooter (1,599) Gotham (1,467) The Umbrella Academy (1,103) The Blacklist (1,030) Doom Patrol (878) The Big Bang Theory (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019