Giriş Kayıt
Christopher Popp

Christopher Popp


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Mainz, Rhineland-Palatinate, Germany, Mainz, Rhineland-Palatinate, Almanya doğumlu görüntü yönetmeni, kameraman.

Lakshya (2004), Gece Treni (2009), Kabile (2009), Five (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mainz, Rhineland-Palatinate, Germany
Doğum Yeri: Mainz, Rhineland-Palatinate, Almanya
Diğer Bir İsmi: Chris Popp
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Belgesel Görüntü Yönetmeni 5.6 336
2011 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.0 990
2011 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.5 142
2011 Komedi Görüntü Yönetmeni 3.8 441
2010 Aksiyon Kameraman 3.8 193

Gece Treni
2009 Gizem Görüntü Yönetmeni 5.7 8,485

Kabile
2009 Korku Görüntü Yönetmeni 4.2 1,841
2004 Savaş Görüntü Yönetmeni 7.9 17,479
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,809) A Star Is Born (5,052) Bohemian Rhapsody (2,955) Keepers (2,550) Suspiria (2,219) Museo (1,754) Ashes in the Snow (1,436) Revenger (1,217) First Man (1,155) Venom (1,112)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,696) Vikings (6,025) The Flash (2,006) Luther (1,985) The Big Bang Theory (1,431) The Blacklist (1,425) Black Mirror (1,344) Friends (1,139) Peaky Blinders (1,126) La casa de papel (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019