Giriş Kayıt
Titus Popovici

Titus Popovici (64)


Senarist

Titus Popovici, 16 Mayıs 1930 Oradea, Bihor, Romanya doğumlu senarist.

Last Crusade (1971), Dacii (1967), Padurea spânzuratilor (1965), Cu mâinile curate (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

Titus Popovici, 30 Kasım 1994 tarihinde (64 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 16 Mayıs 1930
Ölüm Tarihi: 30 Kasım 1994
Doğum Yeri: Oradea, Bihor, Romanya
Diğer Bir İsmi: T. Popovici
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Elveda Aptallar
2013 Komedi Senarist 5.4 379
1989 59 Aksiyon Senarist 7.7 631
1984 54 Dram Senarist 7.2 114
1981 51 Komedi Senarist 7.6 381
1978 48 Western Senarist 7.4 394
1978 48 Komedi Senarist 7.6 474
1976 46 Aksiyon Senarist 8.0 761
1975 45 Aksiyon Senarist 7.7 649
1972 42 Aksiyon Senarist 7.9 893
1972 42 Savaş Senarist 8.2 773

Last Crusade
1971 41 Aksiyon Senarist 8.4 5,864
1968 38 Dram Senarist 8.0 529
1967 37 Dram Senarist 8.0 1,587
1965 35 Dram Senarist 8.3 981
Dizi Altyazıları
Vikings (12,066) The Punisher (5,673) True Detective (3,791) The Big Bang Theory (3,188) Supernatural (3,166) Luther (2,499) Gotham (2,251) The Blacklist (1,773) Star Trek: Discovery (1,663) Project Blue Book (1,615)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019