Giriş Kayıt
Titus Popovici

Titus Popovici (64)


Senarist

Titus Popovici, 16 Mayıs 1930 Oradea, Bihor, Romanya doğumlu senarist.

Last Crusade (1971), Dacii (1967), Padurea spânzuratilor (1965), Cu mâinile curate (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

Titus Popovici, 30 Kasım 1994 tarihinde (64 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 16 Mayıs 1930
Ölüm Tarihi: 30 Kasım 1994
Doğum Yeri: Oradea, Bihor, Romanya
Diğer Bir İsmi: T. Popovici
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Elveda Aptallar
2013 Komedi Senarist 5.4 376
1989 59 Aksiyon Senarist 7.7 623
1984 54 Dram Senarist 7.1 112
1981 51 Komedi Senarist 7.6 379
1978 48 Western Senarist 7.4 393
1978 48 Komedi Senarist 7.6 471
1976 46 Aksiyon Senarist 8.0 749
1975 45 Aksiyon Senarist 7.7 640
1972 42 Aksiyon Senarist 7.9 876
1972 42 Savaş Senarist 8.2 765

Last Crusade
1971 41 Aksiyon Senarist 8.4 5,819
1968 38 Dram Senarist 8.0 515
1967 37 Dram Senarist 8.0 1,571
1965 35 Dram Senarist 8.4 940
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018