Giriş Kayıt
Stephen A. Pope

Stephen A. Pope (46)


Dublör, Oyuncu

Stephen Andrew Pope, 27 Ocak 1972 Seattle, Washington, ABD doğumlu dublör, oyuncu.

Boardwalk Empire (2010), Kirli Para (2014), The Night Of (2016), Kukla (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Stephen Andrew Pope
Doğum Tarihi: 27 Ocak 1972
Doğum Yeri: Seattle, Washington, ABD
Diğer Bir İsmi: Stephen Andrew Pope | Stephen Pope | Steven Pope |
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Dublör    

Zamanda Kıvrılma
2018 46 Macera Dublör 4.2 24,076

Çavdar Tarlasındaki Asi
2017 45 Biyografi Dublör 6.6 4,842
2017 45 Suç Dublör 7.4 35,127

Son Macera
2017 45 Komedi Dublör 6.6 59,718
2016 44 Komedi Dublör 5.7 5,408

Oyun
2016 44 Macera Dublör 6.6 95,616
2016 Suç Dublör 8.7 50,350
2016 Dram Dublör 7.8 18,599

Aşka Özgürlük
2015 43 Biyografi Dublör 6.5 9,956

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 43 Macera Dublör 6.3 66,227
2015 43 Dram Dublör 6.1 6,467

Kör Nokta
2015 Aksiyon Dublör 7.5 56,228

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 43 Aksiyon Dublör 5.5 58,119

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 42 Komedi Dublör 7.7 491,482

Özgürlük Yürüyüşü
2014 42 Biyografi Dublör 7.5 74,664

Kirli Para
2014 42 Suç Dublör 7.1 127,242

Bizi Kötüden Koru
2014 42 Korku Dublör 6.2 61,873

Liseli Polisler 2
2014 42 Aksiyon Dublör 7.0 306,556

Kalbin Direnişi
2014 42 Dram Dublör 8.0 22,308

Nuh: Büyük Tufan
2014 42 Aksiyon Dublör 5.8 222,167

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 42 Aksiyon Dublör 6.2 110,560
2014 42 Komedi Dublör 5.5 19,254

Belalı Rehine
2013 41 Komedi Dublör 5.8 14,925

Para Avcısı
2013 41 Biyografi Dublör 8.2 974,247

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 41 Macera Dublör 7.3 267,353

Paranoya
2013 41 Dram Dublör 5.7 32,303
2013 41 Biyografi Dublör 6.8 2,006

Sihirbazlar Çetesi
2013 41 Suç Dublör 7.3 531,855

Acı Reçete
2013 41 Suç Dublör 7.1 164,201

İngilizce Hocası
2013 41 Komedi Dublör 5.8 10,733
2013 41 Biyografi Oyuncu    

Sanal Hayatlar
2012 40 Dram Dublör 7.5 68,561

Entrika
2012 40 Dram Dublör 6.6 45,667

Acil Teslimat
2012 40 Aksiyon Dublör 6.5 103,449

Liseli Polisler
2012 40 Aksiyon Dublör 7.2 462,131
2012 Suç Dublör 6.7 1,357

Gerçeğin Peşinde
2012 40 Aksiyon Dublör 6.6 135,012

Tutku Günlükleri
2011 39 Komedi Dublör 6.2 93,018

Yılbaşı Gecesi
2011 39 Komedi Dublör 5.7 74,085

Kevin Hakkında Konuşmalıyız
2011 39 Suç Dublör 7.5 117,453

Kule Soygunu
2011 39 Aksiyon Dublör 6.2 121,626

Senden Önce
2011 39 Komedi Dublör 6.1 66,057

Babamın Penguenleri
2011 39 Komedi Dublör 6.0 77,181

Şirinler
2011 39 Animasyon Dublör 5.5 75,137

Kukla
2011 39 Dram Dublör 6.7 44,137

Kader Ajanları
2011 39 Romantik Dublör 7.1 221,202

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 39 Macera Dublör 6.9 91,026
2010 Komedi Dublör 8.6 68,803

Aşk Sarhoşu
2010 38 Komedi Dublör 6.7 161,802

Borsa: Para Asla Uyumaz
2010 38 Dram Dublör 6.2 91,391

Fırtına
2010 38 Komedi Dublör 5.4 6,762

Zorlu Görev
2010 38 Komedi Dublör 6.4 158,203

Sihirbazın Çırağı
2010 38 Aksiyon Dublör 6.1 139,501

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 38 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 247,113

Çılgın Bir Gece
2010 38 Komedi Dublör 6.3 140,657

Oniki
2010 38 Dram Dublör 5.7 11,013
2010 Suç Dublör 8.6 154,255
2009 37 Macera Dublör 7.7 440,188

Hayalet Sevgililerim
2009 37 Komedi Dublör 5.8 75,190
2009 37 Komedi Dublör 6.1 13,508

Staten Adası
2009 37 Komedi Dublör 5.9 4,611

Şefkat
2009 37 Suç Dublör 5.5 6,767

Yalanlar Üstüne
2008 36 Aksiyon Dublör 7.1 193,739

Aşkın Müziği
2008 36 Biyografi Dublör 7.0 17,617

Lütfen Başa Sarın
2008 36 Komedi Dublör 6.4 82,797

Eve Hoş Geldin
2008 36 Komedi Dublör 5.4 11,782
2008 Suç Dublör 7.5 6,362

Kayıp Yaşamlar
2007 35 Komedi Dublör 6.4 827

Kız Kardeşim Evleniyor
2007 35 Komedi Dublör 6.1 17,440

Kesişen Yollar
2007 35 Suç Dublör 6.7 18,884

Kalbini Dinle
2007 35 Dram Dublör 7.5 96,836

Ben Efsaneyim
2007 35 Dram Dublör 7.2 611,252

Gecenin İki Yüzü
2007 35 Suç Dublör 6.9 78,148

Amerikan Gangsteri
2007 35 Biyografi Dublör 7.8 355,669

Manhattan'da sihir
2007 35 Animasyon Dublör 7.1 160,202

Dadım Aşık
2007 35 Komedi Dublör 6.2 52,384

Noel Baba Fred
2007 35 Komedi Dublör 5.6 34,092

Muhteşem Münazaracılar
2007 35 Biyografi Dublör 7.6 52,150
2007 35 Dram Dublör 5.8 451

Seni İstiyorum
2007 35 Dram Dublör 7.4 99,527

İçindeki Yabancı
2007 35 Suç Dublör 6.8 54,246

Kirli Sırlar
2006 34 Dram Dublör 6.7 92,483

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 34 Komedi Dublör 5.9 27,088

Köstebek
2006 34 Suç Dublör 8.5 1,026,634

Şeytan Marka Giyer
2006 34 Komedi Dublör 6.9 325,056

Eski Süper Sevgilim
2006 34 Komedi Dublör 5.1 57,848

Fedai
2006 34 Aksiyon Dublör 6.1 44,979

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 34 Aksiyon Dublör 7.3 592,862

Şansa Bak
2006 34 Komedi Dublör 5.4 49,323

Pembe Panter
2006 34 Macera Dublör 5.6 73,306

Kayıp Yasamlar
2006 34 Suç Dublör 5.1 13,602
2006 Suç Dublör 7.8 6,343

Kirli Para
2005 33 Dram Dublör 6.2 38,832
2005 33 Komedi Dublör 6.4 37,712
2005 33 Dram Dublör 7.0 45,264

Zengin Ol Yada Uğrunda Öl
2005 33 Biyografi Dublör 5.2 40,262

Savaş Tanrısı
2005 33 Suç Dublör 7.6 270,785

Dünyalar Savaşı
2005 33 Macera Dublör 6.5 374,669

Sil Baştan
2004 32 Dram Dublör 8.3 787,898

Ekip 49
2004 32 Aksiyon Dublör 6.5 51,242

Büyük Hazine
2004 32 Aksiyon Oyuncu 6.9 278,425
2004 32 Aksiyon Dublör 4.5 36,706

Paralel Öyküler
2004 32 Dram Dublör    

Berber Dükkanı 2
2004 32 Komedi Dublör 5.7 12,813
2003 31 Komedi Dublör 6.9 174,964

Korkusuz
2003 31 Aksiyon Dublör 5.3 192,700

New York Çeteleri
2002 30 Suç Dublör 7.5 358,600

Kahverengi Şeker
2002 30 Romantik Dublör 6.5 6,045

Ölümsüz Aile
2002 30 Dram Dublör 6.7 19,599

Gizli Ortak
2002 30 Aksiyon Dublör 5.6 42,252

Akıl Oyunları
2001 29 Biyografi Dublör 8.2 735,171
2001 29 Suç Dublör 6.8 229,973

Zor Baba
2000 28 Komedi Dublör 7.0 285,904

Forrester'ı Bulmak
2000 28 Dram Dublör 7.3 77,621

Korkusuz
2000 28 Aksiyon Dublör 5.9 63,587

Yaşamın Kıyısında
1999 27 Komedi Dublör 6.8 57,468
1999 Aksiyon Dublör 7.9 8,160
1999 27 Dram Dublör 7.0 6,253

Aşk Ve Para
1998 26 Komedi Dublör 7.0 77,865
1997 Suç Dublör 8.7 78,119
1993 Suç Dublör 8.6 10,088
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018