Giriş Kayıt
R. Scott Poole

R. Scott Poole


Yapımcı

R. Scott Poole, yapımcı.

Vegas'ta Korku Ve Nefret (1998), Mad Men (2007), Rehine (2005), Alias (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Scott Poole
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon 0 7.4 25,062
2015 Aksiyon 0 6.2 3,899
2015 Aksiyon 0 5.1 502

Doğruyu Söyle
2015 Biyografi 0 7.1 77,714
2015 Aksiyon 0 7.1 6,788
2013 Suç 0 7.5 6,749
2013 Dram Yapımcı 3.7 391
2012 Suç Yapımcı 5.6 1,206
2010 Aksiyon 0 7.3 1,152
2009 Suç 0 8.4 23,633
2009 Komedi 0 8.3 25,792
2008 Komedi 0 6.3 14,839
2007 Dram 0 8.6 181,511
2007 Komedi 0 7.9 7,696

Noel Baba 3
2006 Macera 0 4.7 29,340
2006 Aksiyon 0 8.1 7,461
2006 Dram 0 6.7 940
2006 Komedi 0 8.2 257

Kara Şafak
2005 Aksiyon 0 3.9 3,362

Rehine
2005 Suç 0 6.6 102,472
2004 Komedi 0 7.5 169,914
2002 Komedi 0 8.0 59,261
2001 Aksiyon 0 7.6 42,265
2001 Game-Show 0 5.7 5,891

Doktor Sevgilim
2001 Komedi 0 5.2 1,375
2001 Aksiyon 0 6.6 379
2000 Dram 0 5.8 42

Altıncı Gün
2000 Aksiyon 0 5.9 110,749

En Sevdiğim Marslı
1999 Komedi 0 5.0 12,083
1999 Suç 0 6.2 2,226

Vegas'ta Korku Ve Nefret
1998 Komedi 0 7.7 242,853

Son Umut
1998 Aksiyon 0 6.1 15,074
1998 Bilim-Kurgu 0 5.2 583
1997 Dram 0 5.8 4,194
1997 Suç 0 7.1 1,974
1996 Gerilim 0 5.0 151
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019