Giriş Kayıt
Everaldo Pontes

Everaldo Pontes


Oyuncu

Everaldo Pontes, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Everaldo De Souza Pontes
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 5.8 25
2012 Komedi Oyuncu 7.4 187
2012 Dram Oyuncu 7.1 261

Mavi Gözler
2009 Dram Oyuncu 7.0 454
2009 Dram Oyuncu 7.4 54
2008 Biyografi Oyuncu 5.3 190
2007 Komedi Oyuncu 6.0 171
2003 Korku Oyuncu 6.5 222

Mango Sarısı
2002 Dram Oyuncu 6.7 1,711

Güneşin Ardında
2001 Dram Oyuncu 7.7 6,287

Merkez İstasyonu
1998 Dram Oyuncu 8.0 32,094
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019