Giriş Kayıt
Gérard Pollicand

Gérard Pollicand


Editör, Senarist, Editör

Gérard Pollicand, editör, senarist, editör.

Oyun Zamanı (1967), Oyuncak (1976), Evli Bir Kadın (1964), Damdaki Çapkın (1976) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Oyuncak
1976 Komedi Editör 7.5 3,867

Damdaki Çapkın
1976 Komedi Editör 7.1 1,495
1975 Savaş Editör 6.7 1,203

3 Zırdeli Savaşta
1973 Savaş Editör 6.9 1,519
1969 Dram Editör 7.0 378

Oyun Zamanı
1967 Komedi Editör 8.0 15,863

Saygısız Yaşlı Kadın
1965 Dram Senarist 7.1 228

Evli Bir Kadın
1964 Dram Editör 7.4 2,529

Dava
1962 Dram Editorial Department 7.8 16,325
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018