Giriş Kayıt
Gérard Pollicand

Gérard Pollicand


Editör, Senarist, Editör

Gérard Pollicand, editör, senarist, editör.

Oyun Zamanı (1967), Oyuncak (1976), Evli Bir Kadın (1964), Damdaki Çapkın (1976) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Oyuncak
1976 Komedi Editör 7.5 3,979

Damdaki Çapkın
1976 Komedi Editör 7.1 1,524
1975 Savaş Editör 6.7 1,221

3 Zırdeli Savaşta
1973 Savaş Editör 6.9 1,550
1969 Dram Editör 7.0 388

Oyun Zamanı
1967 Komedi Editör 8.0 16,197

Saygısız Yaşlı Kadın
1965 Dram Senarist 7.1 232

Evli Bir Kadın
1964 Dram Editör 7.4 2,589

Dava
1962 Dram Editorial Department 7.8 16,758
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,484) Bohemian Rhapsody (4,290) A Star Is Born (4,051) IO (2,353) Close (2,178) Suspiria (1,974) The Girl in the Spider's Web (1,725) Keepers (1,397) Venom (1,299) First Man (1,203)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,626) True Detective (7,857) The Punisher (3,687) Luther (3,400) The Flash (2,463) The Big Bang Theory (2,461) Supernatural (1,999) The Blacklist (1,931) Project Blue Book (1,651) Gotham (1,554)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019