Giriş Kayıt
Gérard Pollicand

Gérard Pollicand


Editör, Senarist, Editör

Gérard Pollicand, editör, senarist, editör.

Oyun Zamanı (1967), Oyuncak (1976), Evli Bir Kadın (1964), Damdaki Çapkın (1976) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Oyuncak
1976 Komedi Editör 7.5 3,603

Damdaki Çapkın
1976 Komedi Editör 7.1 1,363
1975 Savaş Editör    

3 Zırdeli Savaşta
1973 Savaş Editör 6.9 1,247
1969 Dram Editör 7.2 310

Oyun Zamanı
1967 Komedi Editör 8.0 13,138

Saygısız Yaşlı Kadın
1965 Dram Senarist 7.2 187

Evli Bir Kadın
1964 Dram Editör 7.4 2,009

Dava
1962 Dram Editorial Department 7.8 15,300
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018