Giriş Kayıt
Vic Polizos

Vic Polizos (71)


Oyuncu

Vic Polizos, 12 Ağustos 1947 doğumlu oyuncu.

Mezarlık Devriyesi (1990), (1985) Prizzi'lerin Onuru (1985), (1997) 187 (1997), (1986) Night of the Creeps (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1947
Diğer Bir İsmi: Vic Ploizis | Victor Polizos
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 68 Komedi Oyuncu 5.3 94
2015 68 Komedi Oyuncu 6.7 6,246
2012 65 Komedi Oyuncu 6.9 241

Arıza Pete
2011 64 Komedi Oyuncu 5.9 571
2009 62 Komedi Oyuncu 4.6 97

En Süper Kahraman
2008 61 Aksiyon Oyuncu 4.5 59,773
2007 60 Komedi Oyuncu 6.1 351
2006 Aksiyon Oyuncu 8.0 51,780
2004 Komedi Oyuncu 8.4 40,245
1999 52 Aile Oyuncu 6.7 4,685

Okulda
1999 52 Dram Oyuncu 6.0 3,380

187
1997 50 Dram Oyuncu 6.7 20,546

Silici
1996 49 Aksiyon Oyuncu 6.1 97,017
1995 48 Dram Oyuncu 6.6 356
1995 48 Dram Oyuncu 7.7 2,618
1995 48 Biyografi Oyuncu 7.1 955

Et Ve Kemik
1993 46 Dram Oyuncu 6.2 4,562
1993 Suç Oyuncu 6.9 5,650
1993 Suç Oyuncu 7.5 10,615

Mezarlık Devriyesi
1990 43 Korku Oyuncu 4.9 8,741

Harlem Geceleri
1989 42 Komedi Oyuncu 6.0 18,310
1989 42 Suç Oyuncu 5.5 191
1986 39 Komedi Oyuncu 6.8 18,238

Çocuğun Çığlığı
1986 39 Gerilim Oyuncu 6.5 100

Prizzi'lerin Onuru
1985 38 Komedi Oyuncu 6.8 21,147
1985 38 Dram Oyuncu 6.8 9,635

Patron Kim?
1984 Komedi Oyuncu 6.6 9,651
1984 37 Korku Oyuncu 5.6 9,348
1984 37 Komedi Oyuncu 6.9 17,815
1982 Dram Oyuncu 7.9 3,135
1980 33 Suç Oyuncu 7.1 14,480
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019