Giriş Kayıt
Zezé Polessa

Zezé Polessa (65)


Oyuncu

Maria José de Castro Polessa, 22 Eylül 1953 Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brezilya doğumlu oyuncu.

"Beleza Pura" (2008) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Maria José de Castro Polessa
Doğum Tarihi: 22 Eylül 1953
Doğum Yeri: Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brezilya
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 63 Komedi Oyuncu 5.4 147
2016 63 Komedi Oyuncu    
2015 62 Biyografi Oyuncu 6.1 522
2014 61 Biyografi Oyuncu 7.1 88
2010 57 Komedi Oyuncu 6.4 449
2007 54 Suç Oyuncu 6.0 150
2007 54 Komedi Oyuncu 6.2 322
2001 48 Suç Oyuncu 7.1 345
2000 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018