Giriş Kayıt
Henri Poirier

Henri Poirier (72)


Oyuncu

Henri Poirier, 21 Mart 1932 Colombes, Hauts-de-Seine, Fransa doğumlu oyuncu.

Astérix et le coup du menhir (1989), (1976) Asteriks: 12 Görev (1976), (1971) Kalp Mırıltısı (1971), (1985) Astérix et la surprise de César (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Henri Poirier, 08 Şubat 2005 tarihinde (72 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 21 Mart 1932
Ölüm Tarihi: 08 Şubat 2005
Doğum Yeri: Colombes, Hauts-de-Seine, Fransa
Diğer Bir İsmi: Henry Poirier
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Animasyon Oyuncu 5.0 157
2003 Animasyon Oyuncu 7.2 131
1989 57 Animasyon Oyuncu 6.4 6,567
1988 56 Dram Oyuncu 6.8 173
1987 55 Korku Oyuncu 6.0 1,127
1987 55 Gerilim Oyuncu 4.7 33
1987 55 Suç Oyuncu 4.3 134
1986 54 Animasyon Oyuncu 7.1 9,524
1985 53 Animasyon Oyuncu 6.8 7,774
1981 49 Savaş Oyuncu 7.1 114
1981 49 Oyuncu    

Kaçış
1978 46 Komedi Oyuncu 6.4 884
1978 46 Animasyon Oyuncu 7.0 1,390

Asteriks: 12 Görev
1976 44 Aksiyon Oyuncu 7.7 13,327

Santiago'da Yağmur
1975 43 Dram Oyuncu 6.7 238

Ölümden Kaçarken
1975 43 Dram Oyuncu 6.3 142
1974 42 Gerilim Oyuncu 6.6 774
1974 42 Komedi Oyuncu 6.4 358
1974 42 Kısa Metraj Oyuncu    

Kocam Hamile
1973 41 Komedi Oyuncu 5.7 523
1973 41 Dram Oyuncu 7.0 141
1971 39 Oyuncu 6.5 12

Kalp Mırıltısı
1971 39 Komedi Oyuncu 7.8 7,863
1971 39 Dram Oyuncu 6.9 1,862
1970 38 Suç Oyuncu 6.8 248
1970 38 Oyuncu 6.8 187

At
1970 38 Suç Oyuncu 6.9 541

Vurgun
1963 31 Suç Oyuncu 7.4 2,485
1963 31 Komedi Oyuncu 6.1 167
1963 31 Komedi Oyuncu 6.4 63
1962 30 Komedi Oyuncu 6.1 51
1961 29 Gizem Oyuncu 6.9 1,753
1959 27 Dram Oyuncu 7.5 348
1959 27 Dram Oyuncu 7.2 484

Yenilikler
1953 21 Dram Oyuncu 6.7 703
1953 21 Western Oyuncu 5.6 117
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,021) Swamp Thing (1,664) Black Mirror (1,614) The Big Bang Theory (1,562) Shingeki no kyojin (1,513) The 100 (1,406) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,269) Vikings (1,189)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019