Giriş Kayıt
S. Lee Pogostin

S. Lee Pogostin (88)


Senarist, Yönetmen

S. Lee Pogostin, 08 Mart 1926 Jersey City, New Jersey, ABD doğumlu senarist, yönetmen.

High Road to China (1983) yapımıyla biliniyor.

S. Lee Pogostin, 07 Mart 2014 tarihinde (88 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 08 Mart 1926
Ölüm Tarihi: 07 Mart 2014
Doğum Yeri: Jersey City, New Jersey, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1983 57 Macera Senarist 6.0 4,465
1963 Macera Yönetmen
Senarist
7.8 136
1963 Dram Senarist 8.1 70
1962 36 Dram Senarist 7.1 1,120
1959 33 Dram Senarist 7.6 30
1959 Komedi Senarist 7.7 81
1954 Dram Senarist 7.1 14
Dizi Altyazıları
Vikings (10,571) True Detective (4,802) The Punisher (4,154) Luther (2,963) The Big Bang Theory (2,377) Supernatural (2,337) The Flash (1,873) Project Blue Book (1,727) Gotham (1,672) The Blacklist (1,517)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019